CINE SUNTEM

Suntem un site de știri independent, cu informație relevantă, imparțială și bine-documentată care pune accent pe conținut de calitate, informație veridică și utilă, și aduce ceva nou pe segmentul media din țară, „tabloidizat” și excesiv politizat.

Definitiv.ro este portalul pe care îl accesezi pentru a fi la curent în timp real cu informații și divertisment de calitate.

Definitiv.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2020, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a facilita accesul publicului la informații de actualitate și divertisment de calitate. Definitiv.ro va urmă, prin conţinutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenţii de presă: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Unul dintre principalele noastre obiective a fost să avem cea mai bună echipă de jurnalişti de presă generalistă, bazată pe nucleul de bază de ziarişti cu mare experienţă care lucrează de mulţi ani împreună. Jurnaliştii sunt susţinuţi de o echipă de management, dezvoltare, marketing şi vânzări, formată din specialişti cu care au lucrat şi în trecut.

Dacă aveți un subiect care poate deveni o știre sau propuneri de îmbunătățire a site-ului ne puteți contacta la email-ul: [email protected]